čtvrtek 2. července 2009

Běšiny 2009 Jaro

8. - 10. května 2009 se jela honosně nazvaná akce Jarní pohár Škodateamu. Nicméně je to krátký rallye závod přidružený k celostátnímu srazu Škodovek, pořádaný na jaře a na podzim.Přejímka opět bez problémů, najížděli jsme tentokrat civilním Berlingem, protože moc aktivní příslušníci PČR nám dali pokutu za ochranou lyži pod motor. Rozpis jsme napsali během jedné jízdy. Ono se není co divit když nejdelší RZ měla cca 3km. Následně opět spánek a sestra se do noci mordovala aby si svůj škrabopis přepsala do úhledného rozpisu.

První RZ byl slalom na náměstí, jež byl zároveň nejdelší a také nejnavštěvovanější zkouškou. První průjezd nic moc, ale nakonec se ukázalo že časově to nebylo vůbec špatné. Při druhém průjezdu jsme udělali gumu, ale nahnali jsme 2 vteřinky.
Další RZ nebyli ani moc zajímavé, jeli jsme pěkně, čistě. Ale bylo znát že máme rezervy za které se bojím. Neodpustil jsem si jednu parádičku u zatáčky plné diváků jež nás stála 3s.
Výsledky: ve skupině 4. místo a celkově 5tí. Nicméně na 3. místo ve skupině jsme měli a mrzelo mě to hlavně za sestru, která tak moc chtěla pohár.

Ještě video:

Žádné komentáře:

Okomentovat