sobota 24. října 2009

Ohlédnutí za sezónou 2009

Jelikož do konce roku už nemáme naplánovaný žádný závod, tak je na čase ohlédnout se zpět a zhodnotit uplynulou sezónu.

Z hlediska techniky jsme osadili 6 rychlostní převodovku, hydraulickou brzdu a celkově poopravili auto do teď si myslím skvělého technického stavu. Za celou sezónu se pouze jednou stalo abychom nedojeli a bylo to vinou prasklé poloosy což hodnotím jako naprosto skvělé. Na příští sezónu máme nějaké plány ale všechno závisí na financích. Chtěli bychom auto nadále odlehčit - laminátové panely karoserie, makrolom okna. Dále přemýšlíme o plnohodnotném rámu a v neposlední řadě o navýšení výkonu motoru někam na hranici 150PS.

Co se týče jezdeckého obsazení tak musím říct, že jsem od první rallye Humpolec udělal celkem pokrok a už to není hrozný, ale jenom špatný :) Ségra jako navigátor je bezkonkurenční, i zde sice proběhlo zlepšení ve čtení rozpisu a itineráře. Ale ten naprostý klid jí zůstal. Takže spokojenost.

Co se týče umístění tak jsme vybojovali jednou pohár za 3. místo na Amater rallye. Ségra ještě vydolovala hezké umístění na autoslalomu v junior a dámském poháru. Není toho mnoho, ale je to poznámenáno slabším výkonem motoru, protože většinou jedeme proti kit car Feliciim s 140-180PS. No snad příští rok.

No a nakonec se nám snad podařilo sehnat silného partnera na sponzoring, takže možná v příští sezóně nas budete vídat v trochu pozměněných barvách vozu.

Nakonec videosesřih toho nejlepšího:

Žádné komentáře:

Okomentovat